неділя, 6 грудня 2015 р.

Віртуальна екскурсія


Літературний музей, Одеса
Віртуальний тур дасть змогу подорожувати по Одеському літературному музею. Ви зможете уявно доторкнутися до вишуканих залів музею, його експонатів, відвідати сад скульптур та виставку "Золотий мусор Одеси". Панорама містить дивовижний фоновий музичний супровід. Дану віртуальну екскурсію по музею, можливо використовувати на уроках "Я у світі" як наочний матеріал, тобто подорож по культурно-мистецьким осередкам України.



Big Ben in London
Біг Бен  не лише символ Лондону, а є символом всієї Великобританії. Коли говорять про Біг Бен, зазвичай мають на увазі саме вежу, проте спочатку Біг Бен - це назва великого дзвону в механізмі годинника. Башта входить в архітектурний комплекс Вестмінстерського палацу, і її інша назва - башта Святого Стефана.



Катерининський парк, Санкт-Петербург
Катерининський парк, що знаходиться в складі заповідника "Царське Село", складається з двох частин: "Англійського саду" і так званого Старого саду. Останній був створений в 1720-1722 роках і розташовувався прямо перед палацом імператриці. Він був розбитий на трьох уступах, на останньому з яких знаходилися Великий і Мірошницький Дзеркальні ставки. У вісімнадцятому столітті Старий сад було переплановано та істотно розширено. Усіма роботами керував Растреллі. За проектом відомого архітектора були побудовані павільйони "Ермітаж" і "Грот", а також Катальна гора. Пізніше, в 1770-1773 роках, на території парку з'явився комплекс "Адміралтейство", Верхня і Нижня ванни. Серед них сьогодні особливо виділяються Вежа-руїна, Кримська колона і Турецький каскад.

Немає коментарів:

Дописати коментар